האם אנו חיים בעידן של מצבי קיצון, או שכולנו שבויים בהלך רוח של הקצנה? עד כמה יכול המצב להקצין? איך מסתגלים ל"מצבים הנורמליים החדשים" ומאמצים כנורמלי את מה שרק אתמול נראה לנו לגמרי מופרך? מה יקרה ברגע שהטכנולוגיה תשתלט לחלוטין על חיינו? איך יתנהג הגוף האנושי במציאות וירטואלית, ובאיזה נקודה יהפוך הטבע למלאכותי?
מוזיאון העיצוב חולון בשיתוף עם מכללת שנקר מקיימים כנס לרגל פתיחת התערוכה "אקסטרים", שעוסקת במנגנונים המניעים את תהליכי ההקצנה בעולם ובתפקיד המעצבים כחלק ממציאות זו.
בין הדוברים:
אריק צ'ן ומיה דבש מאוצרי התערוכה; המעצבים: תומס ת'וויטס מאנגליה, טדאס מקסימובאס מליטא, תיאו דימיטרטופולוס וניק גרפסי (Terreform one) מארה"ב, ומישראל: עזרי טרזי, מירב פרץ, מאיה בן דוד, גיל יפמן, רון כחלילי ואיתי הרמן (הצ'ייסר).
*לידיעתכם, חלק מההרצאות יתקיימו בשפה האנגלית.
לתכנית הכנס>>
יום חמישי | 12.12.19 | 14:00-09:00
כרטיסים בהרשמה מוקדמת - 100 ₪ (זמין עד ה-4.12, לאחר מכן מחיר הכרטיס יעלה ל-120 ש"ח)
מחיר לסטודנטים: 80 ₪
**הכרטיס כולל כניסה למוזיאון ולתערוכת אקסטרים**
לרכישת כרטיסים >>>
מהרו לרכוש כרטיסים - מספר המקומות מוגבל
-3_2.jpg)

תומס ת'וויטס, כלכלת וודוו, 2017, צילום: CIDBelgium