אודות | צור קשר | עיתונות | הצטרפות | מגזין | ניוזלטר | ספריית החומרים | العربية | English  
מידע למבקר תערוכות אוספים לוח ארועים חינוך
| שלח אימיל |
 
 
מגזין
פרחי אופנה | בוגרים 2012
טל אמית
אחת הביקורות שלא מפסיקות להישמע בשנים האחרונות לאחר כל תצוגת גמר היא הביקורת שהסטודנטים הבוגרים "לא חידשו דבר". אך האם זהו השיח הנכון לתקופה הזו?
להמשך »
אלימות וחמלה
מיה דבש
יובל שאול, אמן רב תחומי, מציג ברבות מעבודותיו פרשנות חדשה לטבע. כשהוא מכליא פר ופרה הוא אינו מקבל עגל, אלא יצור בן כלאיים חדש הכולל את השניים.
להמשך »
כמה מים אנחנו אוכלים
מיה דבש
האם לא הגיעה העת לחשוב על כמות המים הנדרשת לייצור מזון ולבחור את האורז, הבשר, הירקות או התה בעלי טביעת רגל מימית נמוכה?
להמשך »
...גיליון עכשווי
...כל הגיליונות

עקבו אחרינו
הרשמה לניוזלטר »
Facebook »
Twitter »
תערוכות > סי-אי-בי ריס


C.E.B Reas | Designer
סי.אי.בי ריס
www.reas.com
http://www.bitforms.com

סי.אי.בי. ריס (נולד בשנת 1972, ארה"ב) מתגורר ועובד בלוס אנג'לס, שם הוא מרצה במחלקה לעיצוב אמנויות מדיה באוניברסיטת קליפורניה. התוכנות, ההדפסים, והמיצבים שעיצב הוצגו בתערוכות יחיד ותערוכות קבוצתיות רבות במוזיאונים וגלריות בארה"ב, אירופה, ואסיה. לאחרונה סיים עבודה בשם Chronograph, תוכנת ציור קיר עבור מעונה החדש של New World Symphony במיאמי שעוצב על ידי פרנק גרי, ו-Signals, ציור קיר שהוזמן עבור בניין 76 במכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס. יחד עם בן פריי ייסד ריס את Processing, סביבה ושפת תכנות בקוד פתוח. 

על העבודה:
T1, 2004
ריס יוצר דימויים חזותיים של תוכנות מחשב מורכבות. לפנינו מיצב שנוצר מקוד: דימוי חזותי של אלגוריתמים. סדרות הקוד הממוחשב מספקות חוקים והוראות שמגדירים את התנועות, את הצבעים ואת הצורות של הדימויים המוצגים כאן.

חומרים: דיסקים עשויים עץ, הקרנות, תוכנה מותאמת-אישית (פרוססינג).
באדיבות האמן וגלריה bitforms, ניו יורק.

עבודות נוספות של סי.אי.בי ריס

מהתערוכה
T1, 2004
© כל הזכויות שמורות למוזיאון העיצוב חולון, 2010   |   ניוזלטר   |   יצירת קשר   |   תנאי שימוש   |   הקמת האתר: סייברסרב   |   עיצוב: ™wuwa   |   צילומים: יעל פינקוס