אודות | צור קשר | עיתונות | הצטרפות | מגזין | ניוזלטר | ספריית החומרים | العربية | English

שמרו את השם | מילנו 2012
ראיון עם מאיה בן דוד, מעצבת שבודקת אם אנשים יכולים להיות עננים ואיך אפשר להפוך זכרונות לחפצים.
עיצוב אל זמני
"עיצוב איננו התבלין שמוסיפים לקראת הסוף כדי שהאוכל יהיה טעים יותר. הוא המרכיב העיקרי בתערוכה," אומר מתאו אלסי. שיחה אישית עם מנהל השיווק של חברת אלסי ונצר למשפחת המייסדים.
בעקבות "מבני נייר"
שירה שובל | ספריית החומרים
בניגוד להרבה חומרים מתקדמים העשויים בטכנולוגיות מורכבות וחדשניות, הנייר כחומר גלם הינו נגיש, יומיומי ולעיתים מובן מאליו.

כללי > הודעות לעיתונות
ברוכים הבאים למתחם העיתונות של מוזיאון העיצוב חולון. מתחם זה עוצב לשימושם הבלעדי של עיתונאים רשומים. כאן תוכלו למצוא את כל הודעות האחרונות לעיתונות, תמונות ברזולוציה גבוהה וארכיון של הודעות ותמונות מן העבר.

להורדת תמונות והודעות לעיתונות
עליכם להירשם כאן »

לשאלות נוספות אנא צרו קשר עם אורה לפידות-תדמית ויחסי ציבור בע"מ
טלפון: 03-6244600
ora@oralapidot.com

ננדו במוזיאון העיצוב חולון
07.06.16
בכורה בינלאומית ומעוררת ציפיה של התערוכה הרטרוספקטיבית הראשונה של סטודיו ננדו היפני (נוסד ב-2002), שנבחר לאחרונה לאחד מחמשת המשפיעים בעולם העיצוב. התערוכה, שמתפרשת על פני כל חלל המוזיאון כוללת מעל ל-70 אובייקטים ועוסקת בפרשנויות שונות למרווח שבין לבין
פאנטסטיקו
26.11.15
המעצב הספרדי חיימה חיון (יליד 1974) הוא אחד המעצבים הנחשבים היום ברחבי העולם. לאחרונה נבחר חיון על ידי מגזין טיים לאחד ממאה היוצרים החשובים של ימינו. עבודתו של חיון מונעת מן הצורך לברוא לעצמו עולם משלו שבו אלמנטים משעשעים, פנטסטיים וסיפוריים עשויים במיומנות אומנותית יוצאת דופן ושימת לב מוקפדת לפרטים וגימורים. התערוכה תציג את שלל היצירה של חיימה חיון מעשר השנים האחרונות, החל בעבודות המוקדמות מ-2003 שבזכותן כבש בסערה את עולם העיצוב כשיצר חלל חלומי של כלים קרמיים דמויי קקטוסים ובעלי חיים משונים, המשך בציורים והרישומים המורכבים האופייניים לו הכוללים פאטרנים של רישומי פנים, בעלי חיים וחלקי מכונות, ועד פרויקטים מיוחדים שיצר עבור חברות העיצוב המובילות כמו בקארה, יאדרו ומאגיס. התערוכה הוצגה לראשונה ב-2014 במוזיאון חרונינגר בהולנד.
סטודיו בייקרי
26.11.15