נדרש חזון | מילנו 2011
"אני עייף מעיצוב" - תחת הכותרת הזו החל רוברט טימן, העורך של מגזין העיצוב FRAME את הרצאתו המרתקת.
חולמת בפולנית
ראיון עם המעצבת, ילידת פולין, מטילדה קז'יקובסקי, שעבודתה המוצגת בתערוכה "שורשים משותפים", נראית אמנם לא מושלמת אבל משקפת עולם שלם של זכרונות ילדות.
Designer's Days הזוכים בתחרות
הזוכים בפרס השופטים לעיצוב חלל תצוגה ביריד ה-Designer days" 2011" הם חברת העיצוב האיטלקית Molteni&C והמעצבת הצרפתייה קונסטנס גיסה (Guisset).

פאנטסטיקו
26 נובמבר 2015 -  26 דצמבר 2015

המעצב הספרדי חיימה חיון (מדריד, 1974) נחשב לאחד המעצבים הצעירים המשפיעים ביותר של זמננו. הוא מקבל אינספור הצעות והזמנות לעבודות מן החברות הידועות ביותר בעולם. חיון מבטא את עצמו במגוון תחומים, כשהוא נע בין קרמיקה לריהוט ולאמנות העומדת בזכות עצמה. רגישותו לפרטים ולגימורים מאפשרת לו להפיק את המירב מהידע ומהטכניקות המסורתיות המצויות בסביבה
המקצועית, בדרכו הייחודית, המונעת מדחף עז ליצור עולם דמיוני משלו, הוא משלב מרכיבים הומוריסטיים, פנטסטיים ונרטיביים ומאתגר את הצופים להשתמש בכוח הדמיון שלהם. התערוכה משקפת עשור בעבודתו של חיון, בדגש על יצירותיו האוטונומיות.

חיון למד עיצוב תעשייתי במדריד ובפריז. ב־ 1997 החל לעבוד בפבריקה, מרכז המחקר של מותג הביגוד האיטלקי בנטון. תוך זמן קצר יחסית התמנה לראש מחלקה, אולם התחושה כי הניהול גוזל יותר מדי מזמנו והרצון ליצור דברים בעצמו גרמו לו להקים חברה משלו בשנת 2000. ב־ 2003 הזמין אותו הגלריסט הלונדוני דיוויד גיל להציג תערוכת יחיד מעבודותיו. בעקבות זאת נוצר המיצב בארוק דיגיטלי ים תיכוני, שסימן את פריצתו של חיון לזירה הבינלאומית.

מאז פריצתו של חיון, הוא ממשיך ומעצב מוצרים לחברות הגדולות באירופה ועוסק גם בעיצוב פנים של בתי מלון מובילים, מסעדות וחברות מסחריות ברחבי העולם, בהצלחה מרובה. החללים אותם הוא מעצב הופכים גם הם לפלטפורמות ליצירת אובייקטים שימושיים חדשים פרי עולמו של חיון. מגזינים נחשבים בעולם העיצוב ואף בעולם האמנות מסקרים את עבודותיו וגם הכתירו אותו בשלל תארים לאורך השנים האחרונות. המגזינים Time ו־ Wallpaper כללו את חיון ברשימת מאה היוצרים החשובים והמשפיעים של זמננו.

סו־אן ואן דר זיפ ומארק ווילסון, אוצרי התערוכה